1. Fråga: Hur kan jag vara säker på att er sömnmask blockerar 100% av ljuset? Svar: Vår sömnmask är tillverkad med högkvalitativt material som är utformat för att helt blockera ljus. Dess konstruktion och passform säkerställer att inget ljus sipprar igenom och stör din sömn.

  2. Fråga: Är er sömnmask luftig och behaglig att bära? Svar: Absolut! Vi har noggrant designat vår sömnmask för att vara luftig och behaglig mot ditt ansikte och ögon. Den är tillverkad av material som möjliggör god luftcirkulation samtidigt som den håller ljuset ute.

  3. Fråga: Kan jag anpassa er sömnmask efter mina behov? Svar: Ja, vår sömnmask är helt anpassningsbar för att passa din individuella komfortnivå. Den har justerbara band för att säkerställa en perfekt passform och kan anpassas för olika huvudstorlekar.

  4. Fråga: Hur rengör jag er sömnmask? Svar: För att rengöra sömnmasken rekommenderar vi att du följer de medföljande instruktionerna noggrant. Vanligtvis kan den rengöras genom handtvätt med mildt tvättmedel och sedan lufttorkas för bästa resultat.

  5. Fråga: Kan jag använda er sömnmask om jag har känsliga ögon? Svar: Absolut, vår sömnmask är tillverkad av mjuka och skonsamma material som är snälla mot känslig hud och ögon. Dess design är sådan att den inte trycker eller skaver mot ögonen.

  6. Fråga: Finns det risk för att er sömnmask glider av under natten? Svar: Nej, vår sömnmask är utformad för att sitta säkert på plats under hela natten. De justerbara banden och den ergonomiska designen säkerställer att den förblir på plats även när du rör dig i sömnen.

  7. Fråga: Kan jag använda er sömnmask förutom vid sömn, t.ex. under flygresor eller när jag vill koppla av? Svar: Absolut, vår sömnmask är perfekt för att användas i olika situationer där du behöver blockera ljus och koppla av. Den är idealisk för långa flygresor, meditation eller när du bara vill ta en stund för dig själv och slappna av.